İtaltya’da Aldığı Eğitimi Bodrum’da Uyguluyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Hüseyin Peker ve Hüseyin Aşkın'ın işletmeciliğini yaptığı "Arka" isimli restoran ve pizza,...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Hüseyin Peker ve Hüseyin Aşkın'ın işletmeciliğini yaptığı "Arka" isimli restoran ve pizza, Kule Bar arkasında hizmete girdi.

Açılış için düzenlenen törene Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün başta olmak üzere birçok işadamı ve davetli katıldı.

İtalyan mutfağının önde gelen lezzetlerini müşterilerine sunmayı hedefleyen Arka Restoran, menüsünün büyük bir kısmını pizzalar ve makarnalar oluşturuluyor.

Reklam
Reklam

Ev yemeklerini de bulanacağı işletme kaliteli hizmetiyle Bodrum'da adını duyurmayı hedefliyor.

Açılışı Bodrum Kaymakamı Gödekemrdan, Bodrum Belediye Başkanı Kocadon ile iş yeri ortakları birlikte gerçekleştirdi. Açılışta bir konuşma yapan Gödekmerdan, Arka isimli işletmenin Bodrum'a yakışan bir yer olduğunu belirterek, işletme yetkililerine hayırlı olmasını diledi.

Mehmet Kocadon ise, işletmenin özenle hazırlandığını ifade ederek, hayırlı olmasını diledi. İşletme ortaklarından Hüseyin Peker, hayallerini gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, şöyle konuştu: "Çok eski bir mekanı devraldık. İtalyan restoranı açmak gibi bir hayalimiz vardı. Misafirlerimiz burada İtalyan yemeklerinin yüzde 80'ini bulabilecekler. İtalya’da bunun eğitimini aldık. Bu hayaldi ve gerçeğe çevirdik. Çok keyifli bir yer olduğunu düşünüyorum. İnşallah insanlar da takdir ederler" dedi.

Açılışın ardından davetlilere çeşitli yiyecek ve içecek ikramlarında bulunuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: