İtalya Arnavutluk ile özel maçta karşılaşıyor

İtalya Arnavutluk ile Genova'da özel maçta karşılaşıyor. İtalyan teknik adam Giovanni De Biasi yönetimindeki Arnavutluk hazırlık maçında İtalya'ya sürpriz yapmak istiyor.

İtalya Arnavutluk ile bu akşam hazırlık maçında karşılaşıyor. Futbolseverleri futbola doyuracak bu karşılaşmanın favorisi İtalya ancak Arnavutluk elemelerde Portekiz'e yaptığı sürprizi tekrarlamayı deneyecek. Genova'da Luigi Ferraris Stadı'nda oynanacak karşılaşma bu akşam saat 21.45'te oynanacak.

Brezilya'da düzenlenen FIFA 2014 Dünya Kupası'nda grup aşamasını geçemeyerek turnuvadan elenen ve herkesi şaşkına uğratan İtalya, bu başarısızlığın ardından teknik direktör Cesare Prandelli ile yollarını ayırdı ve Prandelli'nin görevine Juventus ile başarıdan başarıya koşan Antonio Conte'yi getirdi. Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ne iyi bir başlangıç yapan İtalya, oynadığı 4 karşılaşmanın 3'ünü kazandı, 1 karşılaşmadan ise beraberlikle ayrıldı. Toplamda 10 puan toplayan İtaya H Grubu'nda zirveyi Hırvatistan ile paylaşıyor.

Reklam
Reklam

Öte yandan I Grubu'nda aldığı sürpriz sonuçlarla dikkat çeken Arnavutluk yoluna İtalyan teknik direktör Giovanni De Biasi ile devam ediyor. De Biasi yönetiminde grupta ilk maçında Portekiz'i deplasmanda 1-0 yenen Arnavutluk, ikinci karşılaşmada ise evinde Danimarka ile 1-1 berabere kaldı. Son olarak Sırbistan ile karşılaşan Arnavutluk, olaylı maçta 3-0 hükmen mağlup sayıldı.

Bu karşılaşma iki takım için de bir ilk olacak. Çünkü daha önce İtalya ile Arnavutluk resmi ya da özel bir maçta hiç karşılaşmadı.

İTALYA - ARNAVUTLUK MAÇINI YAYINLAYAN KANALLAR

İtalya ile Arnavutluk arasında oynanacak bu hazırlık karşılaşmasını TV Shqiptar, RAI 1, Sport 2, beIN Sports FR 3, beIN Sports Mena 3 ve beIN Sports Mena 15 kanalları canlı olarak yayınlayacak.

MUHTEMEL 11'LER

Saat: 21.45

Stat: Luigi Ferraris

İtalya: Sirigu, Bonucci, Astori, Ranocchia, De Sciglio, Darmian, Giaccherini, Marchisio, De Rossi, Zaza, Immobile

Teknik Direktör: Antonio Conte

Arnavutluk: Berisha, Mavraj, Agolli, Cana, Lila, Lenjani, Hisaj, Abrashj, Memushaj, Cikalleshi, Kukeli

Reklam
Reklam

Teknik Direktör: Giovanni De Biasi