İtalyan bilim adamı Prof. Dr. Pilla, Muş'ta

İtalyan bilim adamı Prof. Dr. Fabio Pilla, "Geleceğin Eğitimi Projesi" kapsamında, Muş Alparslan Üniversitesi'ne (MŞÜ) geldi.

İtalyan bilim adamı Prof. Dr. Fabio Pilla, "Geleceğin Eğitimi Projesi" kapsamında, Muş Alparslan Üniversitesi'ne (MŞÜ) geldi.

MŞÜ'nün dört farklı ülkeyle ortak yürüttüğü "Geleceğin Eğitimi Projesi" (Education of the Future) kapsamında Muş'a gelen İtalyan bilim adamı Prof. Dr. Pilla, Rektör Prof. Dr. Nihat İnanç ile görüştü.

İtalya'nın Campobasso kentinde bulunan Delgi Studi del Molise Üniversitesi, Bitki, Hayvan ve Çevre Bilimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Pilla, üniversitenin çeşitli birimlerini de ziyaret etti.

Reklam
Reklam

MŞÜ Rektörü Prof. Dr. İnanç, yaptığı yazılı açıklamada, İtalya, İngiltere, İsveç ve Almanya ile ortak yürüttükleri proje kapsamında Muş'a gelen Pilla'nın, 3 gün üniversitede kalacağını ve çeşitli temaslarda bulunacağını belirtti.

Açıklamada, Prof. Dr. Pilla'nın, 4 yıl gibi bir sürede, hızlı bir gelişme gösteren Muş Alparslan Üniversitesi'nden oldukça etkilendiği ifade edildi.

Üniversitede derslere girerek gözlemde bulunan Pilla, uzaktan eğitimle ilgili bilgi paylaşımında da bulundu ve uzaktan eğitimle ilgili materyalleri inceledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: