İtalyan Genç Bayan Staj Için Geldiği Bursa'da, Gelin Olarak Kaldı

Bursa Osmangazi Belediyesi Avrupa Birliği Masası Dış İlişkiler sorumlusu Şenol Dülger, hayatını İtalyan Alice Ritucci...

Bursa Osmangazi Belediyesi Avrupa Birliği Masası Dış İlişkiler sorumlusu Şenol Dülger, hayatını İtalyan Alice Ritucci ile birleştirdi. Çiftin nikahını Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar kıydı.

AİSEC Uluslararası Değişim Programı çerçevesinde, staj için 2010 yılında Osmangazi Belediyesi AB Koordinasyon Merkezi'ne gelen Alice Ritucci ile aynı birimde Dış İlişkiler Sorumlusu olarak görev yapan Şenol Dülger hayatlarını birleştirme kararı aldı.

Farklı kültürlerden gelen gençlerin, birlikte bir hayat sürdürmeleri konusunda endişeleri olan ailelerin de ikna edilmesinin ardından başlayan düğün hazırlıkları, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın kıydığı nikahla sonlandı. Staj için geldiği Osmangazi Belediyesi AB Koordinasyon Merkezinde çalışan Şenol Dülgerle hayatını birleştiren Alice Ritucci’nin nikahını kıyan Dündar, nikah defterini de gelin Alice Ritucci’ye verdi.

Reklam
Reklam

Sukaypark Tesislerinde düzenlenen düğün alanına, bir sandalla gelen ve adanın etrafında tur atıp konuklarını selamlayan Şenol Dülger-Alice Ritucci çifti, davetliler tarafından da ayakta alkışlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: