İtalyan Milletvekili Margherita Boniver, Konteyner Kenti Ziyaret Etti

İtalya Dışişleri Bakanı özel temsilcisi ve milletvekili Margherita Boniver ile beraberindeki heyet, Öncüpınar konteyner kentini...

İtalya Dışişleri Bakanı özel temsilcisi ve milletvekili Margherita Boniver ile beraberindeki heyet, Öncüpınar konteyner kentini ziyaret etti.

Türkiye’de geçici koruma altında bulunan Suriyelilerin kalmakta olduğu Öncüpınar konteyner kentini ziyaret etmek ve sığınmacılarla ilgili bilgi almak üzere Kilis'e gelen İtalyan milletvekili Boniver'e, İtalya Dışişleri Bakanlığı Avrupa Genel Müdürü Alessandro Pignatti de eşlik etti.

İtalyan heyeti makamında kabul eden Vali Süleyman Tapsız, konteyner kentte bulunan Suriyeli misafirler hakkında bilgi verdi. Boniver ve beraberindekiler, Vali Tapsız ile bir süre görüşerek, konteyner kente gitmek üzere makamdan ayrıldı. Margherita Boniver, gösterdiği ilgiden dolayı Vali Tapsız'a teşekkür ederken, İtalyan heyet konteyner kentteki incelemelerinin ardından Kilis’ten ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: