İtalyan tasarımcı Mirko Tattarini, konferans verecek

Boydak Holding’e bağlı Merkez Çelik A.Ş., Kayseri’de açılacak olan 2. Mobilya Fuarı’nda İtalyan tasarımcı Prof....

Boydak Holding’e bağlı Merkez Çelik A.Ş., Kayseri’de açılacak olan 2. Mobilya Fuarı’nda İtalyan tasarımcı Prof. Mirko Tattarini’yi işadamları ve üniversite öğrencileriyle buluşturacak. Tattarini, fuar alanında düzenlenecek konferansta tasarımla ilgili deneyimlerini aktaracak. Ünlü tasarımcı, Mercedens Benz, Bianchini & Capponi, De Ferrari Investment Fund gibi iş ortaklarıyla çalışıyor.

Merkez Çelik A.Ş. Genel Müdürü Namık Kemal Ulusoy, mobilya fuarında, şirketlerinin ünlü İtalyan tasarımcı Prof. Mirko Tattarini’nin deneyim ve bilgilerinin paylaşması adına konferans düzenlediklerini belirtti. Ulusoy, Kayseri’de 4 üniversite bulunduğunu ve bunlardan ikisinin tasarımla ilgili eğitim verdiğini hatırlatarak, şöyle konuştu: “Kayseri üniversiteler şehri artık. Tasarımın insanlar tarafından öneminin en üst seviyede bilinmesi ve değerlendirilmesi noktasında İtalya’dan tasarımcı Prof. Mirko Tattarini’yi davet ettik. Fuarda bir panel düzenlenecek. Bu panel gerçekten sektör temsilcileri ve bu şehirde öğretim gören öğrenciler için önemli.”

Reklam
Reklam

Prof. Mirko Tattarini, 26 Nisan tarihinde saat 16.00’da Kadir Has kongre Merkezi’ndeki konferansta konuşma yapacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: