İtalyayı Ayağa Kaldıran Türk Markası

Milano Moda Haftası’nda defile yapan ilk Türk markası olan BNG moda dünyasından büyük alkış aldı.

Dünyanın en önemli moda haftalarından biri olarak kabul edilen Milano Moda Haftası’nda defile yapan ilk Türk markası olan BNG moda dünyasından büyük alkış aldı. Tuğçe Kazaz’ın da görev aldığı BNG defilesini dünyanın önde gelen moda otoriteleri ve çok sayıda davetli seyretti.

Prada, Jil Sander, Missoni, Salvatore Ferragamo, Marni, Gucci, Fendi, Giorgio Armani gibi moda dünyasının efsane markaları ile aynı podyumu paylaşan BNG, defilede 2010/2011 Sonbahar Kış Koleksiyonu “ STRATUM”’u sergiledi.

Markanın sahibi ve aynı zamanda tasarımcısı Nilgün Gülen, bir Türk markası olarak Milano Moda Haftası’nda tasarımlarını sergilemekten dolayı çok mutlu olduklarını, 5 sene gibi kısa bir süre içinde BNG’nin Japonya, Amerika, İtalya, Yunanistan, Hollanda, İsviçre, Belçika, Fransa, Almanya, Hong Kong ve Kanada başta olmak üzere yurtdışında toplam 200 satış noktasında satıldığını vurguladı. İtalya Moda Federasyonu Başkanı Mario Boselli’nin defilede bulunmasının yanı sıra backstage’de de onları ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduklarını ayrıca belirtti.

Reklam
Reklam