ITB Berlin Turizm Fuarı

Antalya'nın dünyanın en büyük turizm fuarlarından olan ITB Berlin Turizm Fuarı'nda tanıtıldığı bildirildi.

Antalya'nın dünyanın en büyük turizm fuarlarından olan ITB Berlin Turizm Fuarı'nda tanıtıldığı bildirildi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'ndan (ATSO) yazılı açıklamada, Türkiye'nin turizm başkenti Antalya'nın tüm destinasyonlarının Tanıtım AŞ organizasyonu tarafından ITB Berlin Turizm Fuarı'nda tanıtıldığı belirtildi.

Fuarda Türkiye standının "Avrupa'nın en iyisi" seçildiği bildirilen açıklamada, yaklaşık 190 ülkeden 11 bin firmanın 160 bin metrekarelik alandaki fuara katıldığı anlatıldı.

Türkiye'nin fuarda 3 bin 79 metrekarelik alanda 105 stand ve 122 katılımcıyla yer aldığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Reklam
Reklam

"Fuarda Antalya adına giden heyette ATSO Yönetim Kurulu üyeleri Ali Kıvrak, Mustafa Yılmaz, Ali Peker, Kenan Çelik, Mızrab Cihangir Deniz da yer aldı. Antalya Tanıtım AŞ tarafından özel olarak 6 farklı temada hazırlanan broşürlerle Antalya'nın deniz, kum, güneş turizminin yanı sıra doğal ve alternatif turizm olanaklarının tanıtımı yapıldı. Stantlarda botanik çeşitliliğe, kültürel zenginliğe, Anadolu kültürüne özgü lezzetlere ve geleneksel el sanatları da anlatıldı. Fuarda 2016 yılında Antalya'da düzenlenecek Dünya Botanik EXPO'sundan esinlenerek tanıtımda özellikle Türkiye'de yetişen çiçeklere yer verildi."

Muhabir: Şamil Kahveci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: