İtfaiye Futbol Takımı Üst Tura Çıktı

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Futbol Takımı, Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün...

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Futbol Takımı, Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Kamu Futbol Turnuvası’nda 9. Grup’tan yenilmeden bir üst tura yükseldi.

Nihat Arslan ve Engin Kaya yönetiminde 19 Mayıs 2 numaralı dış sahada yaptığı son grup maçını İş-Kur Takımı ile yapan itfaiyeciler, 0-0’lık skorun ardından 6 kamu kuruluşu takımının yer aldığı 9. Grup’u namağlup olarak tamamlayıp bir üst tura çıktı.

İtfaiye Dairesi Başkanlığı Futbol Takımı, grupta oynadığı maçlarda RTÜK’ü 3-1, SGK İl Merkezi’ni 4-0, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nı 2-1 mağlup etti. Yenilgi yüzü görmeyen itfaiyeciler üst turlarda da iddialı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: