İtfaiye Haftası

Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ateş ve personeli, İtfaiye Haftası dolayısıyla belediye başkan yardımcıları Cevat Aydın ve Etem Özdemir'i ziyaret

Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ateş ve personeli, İtfaiye Haftası dolayısıyla belediye başkan yardımcıları Cevat Aydın ve Etem Özdemir'i ziyaret etti.

Ateş, ziyarette yaptığı konuşmada, 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Ereğli Belediyesi İtfaiye Teşkilatı olarak son yıllarda büyük gelişme gösterdiklerini ifade eden Ateş, "Gerek yurt içi gerekse de kardeş kentlerle olan ilişkiler kapsamında aldığımız eğitimlerle teşkilatımız daha güçlü bir hale geldi" dedi.

Reklam
Reklam

Belediye başkan yardımcıları da Ereğli Belediyesi İtfaiye Teşkilatı'nın ilçede çok önemli çalışmalara imza attığını belirterek, itfaiyecilerin haftasını kutladı.

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: