İtfaiye Haftası Etkinlikleri

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, itfaiye filosuna 3 yeni araç daha katacaklarını belirtti.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, itfaiye filosuna 3 yeni araç daha katacaklarını belirtti.

İtfaiye Haftası dolayısıyla belediye binası önünde düzenlenen törende konuşan Ergün, halkın can ve mal güvenliğini korumaya yönelik takdir edilecek çalışmalara imza atan itfaiye ekiplerinin görevlerinde üstün başarı gösterdiğini belirtti.

Başkan Ergün şöyle konuştu:

"Bu konuda birçok ilin önünde olduğumuz bilinmektedir. Bu anlamda başarılarından dolayı başta müdürümüz Ali Gül olmak üzere personel arkadaşlarımızı tebrik ediyor, Manisa halkı adına başarılarının devamını diliyorum. Göreve geldiğimiz ilk yıl içerisinde müdürlüğümüzün araç eksikliğini giderdik. 6 modern itfaiye aracını müdürlüğün hizmetine sunarak, halkımıza daha kaliteli hizmet vermenin çabasında olduk. Şu an itibariyle itfaiye grubumuz araç ve ekipmanı ile eksiksiz hizmet veriyor. Takviye amacı ile 3 aracın talebi konusunda ilgili müdürlüğümüze talimat verdik. Sanıyorum en geç yılbaşına kadar 3 araç daha İtfaiye Müdürlüğü ekipmanına katılacaktır."

Reklam
Reklam

Tören, görevi başında vefat eden itfaiyeciler adına dualar okunarak lokma dökülmesi ile sona erdi.

Muhabir: Turgay Duyar / Tolga Albay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: