İtfaiye Teşkilatları Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nce (AFAD) İtfaiye Teşkilatları Koordinasyon toplantısı yapıldı.

Tekirdağ Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nce (AFAD) İtfaiye Teşkilatları Koordinasyon toplantısı yapıldı.

Tekirdağ Vali Yardımcısı Mehmet Turan Çuhadar, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Sosyal Tesisleri'ndeki toplantıda yaptığı konuşmada, itfaiyelerin görevinin sadece yangın söndürmek olmadığını, afet önleyici tedbirleri aldırmak gibi görevlerinin de bulunduğunu söyledi.

Çuhadar, ruhsatlandırma aşamasında yangın güvenliğinin tam olarak alındığından emin olunmayan iş yerlerine ruhsat izni verilmemesi gerektiğini vurguladı.

Reklam
Reklam

İl AFAD Müdürü Recep Erol da itfaiye teşkilatlarının 24 saat görev yapma esasına uygun olarak personel, araç ve gereçlerle her an göreve hazır olmaları gerektiğini belirtti.

Konuşmaların ardından, itfaiye teşkilatları denetim raporunun sonuçları değerlendirilerek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya, Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Merkezi Amiri Cemalettin Budak ile çok sayıda itfaiye temsilcisi katıldı.

Muhabir: Ergin Akgün

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: