İtfaiyeden "martı Kurtarma" Operasyonu

 Çarşamba'da boş bir evin balkonunda bulunan, uçamayan ve uzun süredir susuz kaldığı tahmin edilen yavru martı, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Çarşamba'da boş bir evin balkonunda bulunan, uçamayan ve uzun süredir susuz kaldığı tahmin edilen yavru martı, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Sungurlu Mahallesi'ndeki bir apartmanda yaşayan Ebubekir Şimşek, alt kattaki dairenin balkonunda uçamayan bir martı olduğunu gördü. Evin boş olması nedeniyle martıyı kurtaramayan Şimşek, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, uzun süredir su içmediği ve güneşten etkilendiği düşünülen yavru martıyı, evin balkonuna uzattıkları merdiven yardımıyla alarak veterinere götürdü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: