İtfaiyeden serinleten eğitim

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi sıcak havada verdiği eğitimde öğrencileri serinletti.Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından 2018-2019 eğitim ve öğretim döneminde okullarda, kamu kurum ve kuruluşlarında yangın söndürme ve alevlere müdahale eğitimleri verildi.Özellikle okullarda verilen eğitimlere çocuklar büyük ilgi gösterirken, eğitim sonrasında da itfaiye ekipleri çocukları eğlendirmeyi ihmal etmiyor.Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından Atlas İlkokulu’nda da öğrencilere eğitim verildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi sıcak havada verdiği eğitimde öğrencileri serinletti.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından 2018-2019 eğitim ve öğretim döneminde okullarda, kamu kurum ve kuruluşlarında yangın söndürme ve alevlere müdahale eğitimleri verildi.
Özellikle okullarda verilen eğitimlere çocuklar büyük ilgi gösterirken, eğitim sonrasında da itfaiye ekipleri çocukları eğlendirmeyi ihmal etmiyor.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından Atlas İlkokulu’nda da öğrencilere eğitim verildi. Eğitim sonunda yaklaşık 36 dereceye varan hava sıcaklığında çocukların serinlemesi sağlandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz