İthal Dilecenci Sınırdışı Edilecek

Edirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Selimiye Camii ve çevresindeki seyyar satıcı ve dilenci denetimlerine aralıksız...

Edirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Selimiye Camii ve çevresindeki seyyar satıcı ve dilenci denetimlerine aralıksız sürdürüyor.

Edirne Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamada, Bulgaristan’dan gelerek şehrimizde dilencilik yaptığı tespit edilen Bulgar uyruklu K.S.C isimli kadın 10 aylık bebeği ile birlikte hakkında yasal işlem yapılmak üzere Zabıta Müdürlüğü’ne getirildiği belirtildi.

Edirne Belediyesi ekiplerinin aralıksız süren denetimlerinde, Bulgaristan vatandaşı bir kadının Edirne’ye gelerek Selimiye Camii çevresinde dilencilik yaptığı tespit edildi. Bebeği ile birlikte Edirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne getirilen kadın hakkında yasal işlem yapılarak, sınır dışı edilmek üzere Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi’ne gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: