İTO Başkanı Yalçıntaş, KTB Ve KSO'yu Ziyaret Etti

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş, Konya Ticaret Odası (KTO), Konya Ticaret Borsası (KTB) ve Konya Sanayi Odası'nı (KSO)

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş, Konya Ticaret Odası (KTO), Konya Ticaret Borsası (KTB) ve Konya Sanayi Odası'nı (KSO) ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Yalçıntaş, KTB'nin Elektronik Satış Salonu'nun Türkiye'de bir model olduğunu belirterek, KSO ziyaretinde de Konya'dan övgüyle bahsetti.

Sistemin, hızlı, güvenli, teknik ve hakkaniyetli bir satış için çok ideal olduğunu dile getiren Yalçıntaş, yaptıkları hizmetten dolayı KTB Başkanı Uğur Kaleli ve yöneticilerine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Son yıllarda KTB'nin çok geliştiğini ve adından söz ettirdiğini ifade eden Yalçıntaş, "Konya Ticaret Borsası'nın geleceğe yönelik projeksiyonlarından da son derece etkilendik. Konya'nın güven, vefa ve samimiyet olduğunu bizlere gösteren Kaleli ve ekibine başarılar diliyoruz" dedi.

KTB Başkanı Uğur Kaleli ise heyetin ziyaretini, bir başkentten diğer bir başkente yapılan tarihi, kültürel ve ekonomik bir ziyaret olarak gördüklerini, bu açıdan Yalçıntaş ve İTO meclis üyelerini Konya'da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Stratejik Plan dahilinde Elektronik Satış Salonu'nu yaptıklarını ve lisanslı depo inşaatına başladıklarını belirten Kaleli, bir sonraki aşamada Ürün Borsacılığı ve Vadeli İşlem Borsacılığı'nın altyapısını da oluşturacaklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: