İTO’dan terör saldırısına telin

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş, Hakkâri Yüksekova ve Çukurova’da meydana gelen...

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş, Hakkâri Yüksekova ve Çukurova’da meydana gelen saldırıları kınadı. Yalçıntaş, terörün çirkin yüzünü bir kez daha kanlı bir biçimde gösterdiğini ifade etti.
Yalçıntaş, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“Artık herkes biliyor ki terör dış desteklidir. Bu desteği veren ülkeler açık ve net bir biçimde uyarılmalı ve bu destek her ne pahasına olursa olsun kesilmelidir. Terörün bitirilmesi için mutlaka ama mutlaka terörün finansal kaynakları kurutulmalıdır.
Silahlı kuvvetlerimizin gereken cevabı vereceği konusundaki inancımız tamdır. Şehitlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ordumuzun ve milletimizin başı sağolsun.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz