İTO'dan yılbaşı çağrısı

İSTANBUL (İHA) - Mehmet Yıldırım, çevreye duyarlı vatandaşların yılbaşı çamlarını, ev veya işyerlerinden aldırarak, Formula arazisindeki özel ormana isimlerini gösteren bir plaketle dikeceklerini bildirdi. Kampanyaya katılmak için İTO'ya bir telefon veya mail ile ulaşmak yeterli olacak.

2005 yılı ağustos ayında gerçekleştirilecek "Formula 1 İstanbul Grand Prix" yarışları ile ilgili pist inşaatı hızla devam ederken, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Mehmet Yıldırım, vatandaşları Tuzla Akfırat'taki inşaat alanında özel bir orman oluşturmak amacıyla başlattıkları kampanyaya katılmaya çağırdı.

Reklam
Reklam

Mehmet Yıldırım, çevreye duyarlı vatandaşların kampanyaya katılmak için telefonla başvurmalarının veya mail yollamalarının yeterli olacağını kaydederek şunları söyledi:

"Formula inşaatını sürdürürken, en fazla özen gösterdiğimiz konuların başında, çevreyi, yeşili korumak, hatta daha da zenginleştirmek gelmektedir. Projemiz tamamlandıktan sonra görülecektir ki, Formula arazisi, İstanbul'un yeşil, çevreye en duyarlı bir rekreasyon ve nefes alma alanı olacaktır. Bu çalışmalarımız sırasında, vatandaşlarımızın da, sosyal sorumluluk ve güzel bir olayı paylaşma adına bu konuda bir katkısı olsun, isimleri burada yıllarca yaşasın istedik. Bunun için başlattığımız kampanya ile vatandaşlarımıza diyoruz ki, (Noel ya da yılbaşı nedeniyle evinize, işyerinize saksılı- köklü çam ağacı alacaksanız, kullanımdan sonra, bizi arayın, gelip ağacı teslim alalım. Formula arazisinde oluşturacağımız özel ormanda, isminizi gösteren bir plaketle birlikte dikelim. Sonsuza kadar bu değerli arazide adınız, ağacınız yaşasın.)"

Reklam
Reklam

İTO Başkanı Yıldırım, kampanyaya katılmak isteyecek vatandaşların, 212- 455 61 12 numaralı telefonu, 212- 520 15 26 numaralı faksı, ya da ahmet.ozic@ito.org,.tr e-posta adresini aramalarının ve adreslerini vermelerinin yeterli olacağını da kaydetti.