ITSO'nun Yeni Hizmet Binası, 23 Şubat'ta Açılacak

Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ITSO) yeni hizmet binası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla 23

Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ITSO) yeni hizmet binası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla 23 Şubat'ta düzenlenecek törenle açılacak.

ITSO Başkanı Kamil Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, açılışa bölgedeki birçok oda ve borsa başkanının katılacağını belirterek, açılışta bütün Iğdırlıların üzerlerine düşen görevi yapması gerektiğini söyledi.

Açılış töreninin Iğdır için önemli olduğunun altını çizen Arslan, şunları kaydetti:

"Cumartesi günü Iğdır'da TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ağırlayacağız. Iğdırlılar olarak başkanımıza ve beraberindeki oda, borsa başkanlarına misafirperverliğimizi göstermemiz gerekir. Bilindiği gibi iş dünyasına önderlik eden TOBB başkanına Iğdır'ın güzelliklerini, iş potansiyelini ve üç ülkeye sınır coğrafi konumunu çok iyi göstermeliyiz. Mevsim itibarıyla çevre illerde kara kış yaşanırken, Iğdır iklim yapısıyla bölgede farklılık göstermektedir. Iğdır'ın bu farklılığını tüm iş dünyasının dikkatini çekmek üzere kullanmalıyız."

Reklam
Reklam

Muhabir: Emrah Kocabey / Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: