Iwanski, Yeniden Manisaspor’da

TFF 1. Lig ekiplerinden Manisaspor, Polonyalı orta saha oyuncusu Maciej Iwanski’yi 2 yıllığına renklerine bağladı....

TFF 1. Lig ekiplerinden Manisaspor, Polonyalı orta saha oyuncusu Maciej Iwanski’yi 2 yıllığına renklerine bağladı.

Tarık Almış Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine Başkan Emre Hasgör, yönetim kurulu üyesi Gencay Esendağ ve Maciej Iwanski katıldı. Hasgör, uzun uğraşlar sonucunda Iwanski ile anlaşmaya vardıklarını söyledi. Iwanski’nin de Manisaspor’da oynamak istediğini belirten Hasgör, "Manisapor’da oynamak istediğini söyledi ve geçmişe dönük 1 milyon 100 bin Euroluk FIFA alacağından vazgeçti. Bu Manisaspor kulübü için büyük bir adım. Yönetim kurulu olarak kulübü düzlüğe çıkarmak içinde çok çaba sarf ediyoruz. Iwanski’de bizim çabalarımızın karşılığını verdi. Kendi alacaklarından vazgeçti. Kendisi çok iyi bir futbolcu. Onunla birlikte takımın iyi yerlere geleceğini düşünüyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Maciej Iwanski ise tekrar Manisaspor’da olmasının en büyük nedeninin Başkan Emre Hasgör olduğunu söyledi. Iwanski, "Başkanın sözleri benim için çok etkili oldu. Tekrar Manisaspor’da olmaktan dolayı mutluyum. Burada ne kadar yetenekli bir oyuncu olduğumu göstermek istiyorum." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz