İYİ-DER 4’ncü Gençlik Şurası’nı gerçekleştirdi

Kilis İlim Yardımlaşma ve İrfan Derneği (İYİ-DER), 4’ncü Gençlik Şurası’nı toplam 12 ilden gelen 110...

Kilis İlim Yardımlaşma ve İrfan Derneği (İYİ-DER), 4’ncü Gençlik Şurası’nı toplam 12 ilden gelen 110 gencin katılımıyla gerçekleştirdi. Nevşehir Divaisib Resort Otel’de gerçekleştirilen şurada atölye çalışmaları gerçekleştirildi. Gençler 4 periyot halinde, kişisel, milli ve manevi gelişim konularını görüştü.

Gençlik Şurası’nda konuşan eğitimci Ali Uğur Özkeleş, insanlığın, Allah (cc)’ın dinine sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. Bu konuda engel olarak çıkacak tüm caydırıcılara karşı mücadele edilmesinin doğru olduğunu kaydeden Özkeleş, gençlerin milli ve manevi yapıların korunması adına sorumluluk alması gerektiğine dikkat çekti. Anadolu Platformu Koordinasyon Kurulu ve Bülbülzade Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Aldemir de gençliğinin sorunları ile ilgili sunum yaptı.

Reklam
Reklam

Şura’da ayrıca bir yıl önceden belirlenen üniversite öğrencilerinin okudukları, tefsir, hadis, siyer ve Ali Ulvi Kurucu’nun hatıralarını kapsayan bir yarışma düzenlendi. Gençlik Şurası, sonuç bildirgesinin okunmasının ardından sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz