İyilik Ağacı Yeşeriyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde başlatılan ‘Gençlerin İyilik Ağacı’...

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde başlatılan ‘Gençlerin İyilik Ağacı’ projesi, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından hayata geçirildi. Gençler, topladıkları kıyafetleri okullara verdi.

Gençlerin duyarlılıklarının arttırılması, toplumsal sorumluluk bilincini kurumsal ve uygulamalı olarak kazandırma ve uygulama sırasında işbirliği, dayanışma, etkili iletişim ve öz değerlendirme becerileri geliştirerek, topluma yararlı birer olmaları ve gençlerin topluma karşı sorumluluk sahibi, etkin birer vatandaş olmaları yolunda ilk adımları atmalarını amaçlayan ‘İyilik Ağacı’ projesi Düzce’de başarılı bir şekilde uygulanıyor.

Reklam
Reklam

Düzce Gençlik Merkezi üyeleri, aralarında başlattığı kıyafet kampanyası ile yardıma muhtaç öğrencileri sevindirdi. Genç üyeler, topladıkları 20 koli giyim eşyasını, Necmi Hoşver İlköğretim Okulu yetkililerine teslim ederek, İyilik Ağacını bir kez daha yeşerttiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: