İyilik yapıp bıçaklanan genç kızın durumu iyiye gidiyor

Adana'da sokakta yaşadığı için bir gün önce yemek verdiği 49 yaşındaki Mehmet Koç'un "Bugün niye...

Adana'da sokakta yaşadığı için bir gün önce yemek verdiği 49 yaşındaki Mehmet Koç'un "Bugün niye yemek vermiyorsun?" diyerek 7 yerinden bıçakladığı 19 yaşındaki Zeliha Birbiçer'in sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi. Bu arada gözaltına alınan ve ruhsal sorunları olduğu belirlenen zanlı bugün adli mercilere çıkarılacak.
Olay, Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri mahallesi 29 sokak 4 numaralı evde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Zeliha Birbiçer, akşam iftar yemeği yenirken babası Ekrem Birbiçer, sokakta yaşayan Mehmet Koç'u görüp, kızına "Şu adamcağıza da yemek götür karnını doyursun" dedi.
Genç kız da yaşlı adama yemek götürdü. Yemeği yiyen Koç, daha sonra oradan ayrıldı. Dün öğle saatlerinde Birbiçer ailesinin evinin önüne giden Mehmet Koç, dış kapının açık olmasından dolayı içeri girdi. Bu sırada evde tek başına olan Zeliha Birbiçer'e, "Bugün niye yemek vermiyorsunuz?" diyerek saldırdı. Sırtından 4, omuzundan 1 ve sağ ayağından 2 bıçak darbesiyle ağır yaralanan genç kızın bağırması üzerine çevredeki vatandaşlar saldırganı yakaladı. Kanlar içinde kalan genç kız Numune Hastanesinde tedavi altına alındı. Kızın sağlık durumunun iyi gittiği bildirildi.
Bu arada, gözaltına alınan Koç'un İstanbul'da bir taksiciyi öldürmek suçundan hüküm giydiği, ayrıca 'yaralama, hırsızlık" gibi 11 ayrı suçtan sabıkasının olduğu ortaya çıktı. Ruhsal sorunları olduğu belirlenen zanlı, Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosundan kızın hayati tehlikesinin ortadan kalkmasından dolayı 100. Yıl Polis Merkezi'nden adli mercilere sevk edilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz