İyilikder 125 çocuğa kışlık kıyafet dağıttı

İyilikder Reyhanlı Şubesi, “Kardan adam olsaydım üşümezdim” projesi kapsamında 125 çocuğa kışlık kıyafet dağıttı.Yaklaşan kış ayı dolayısıyla yapılan çalışmalarIn ardından yetim, öksüz, yardıma ihtiyacı olan 125 çocuğa kışlık temin edildi.Yardıma ihtiyacı olan çocuklara pantolon, kazak, çorap gibi kıyafetleri dağıtan İyilik-Der Reyhanlı Şubesi yetkilileri, "Çocuklarımızın ellerinden tutup onları bizler giydirdik ve onların mutluluğu bize yetti" dedi.

İyilikder Reyhanlı Şubesi, “Kardan adam olsaydım üşümezdim” projesi kapsamında 125 çocuğa kışlık kıyafet dağıttı.
Yaklaşan kış ayı dolayısıyla yapılan çalışmalarIn ardından yetim, öksüz, yardıma ihtiyacı olan 125 çocuğa kışlık temin edildi.
Yardıma ihtiyacı olan çocuklara pantolon, kazak, çorap gibi kıyafetleri dağıtan İyilik-Der Reyhanlı Şubesi yetkilileri, "Çocuklarımızın ellerinden tutup onları bizler giydirdik ve onların mutluluğu bize yetti" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz