İzaydaş’ın Kalitesi Onaylandı

Atık bertarafı konusunda Türkiye’nin lider kuruluşlarından biri olan İzmit Atık ve Artıkları Arıtma Yakma ve...

Atık bertarafı konusunda Türkiye’nin lider kuruluşlarından biri olan İzmit Atık ve Artıkları Arıtma Yakma ve Değerlendirme A.Ş.’nin (İZAYDAŞ) kalitesi bir kez daha tescillendi. Belgelendirme kurumu Kalitest’in denetiminden başarıyla geçen şirket, Entegre Yönetim Sistemi’ni 3 yıl süre ile yineden belgelendirdi. Alınan yeni belge, İZAYDAŞ’ın uluslar arası standartlara uygun olarak çalıştığı anlamına geliyor.

Kalitest tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, İZAYDAŞ Entegre Yönetim Sistemi’nin, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi standartlarına uygunluğu ve sürekliliği gözden geçirildi. Beş kişilik baş denetçi ekibi, bir plan doğrultusunda sistem ve saha denetimlerini gerçekleştirdi, yetkililerle görüştü. Yapılan denetimler sonucunda, 2006 yılında kurulan Entegre Yönetim Sistemi 2015 yılı ağustos sonuna kadar yeniden belgelendirildi.

Reklam
Reklam

En son 2009 yılında belgelendirilen EYS’nin 3 yıllığına yeniden belgelendirilmesi, İZAYDAŞ’ın uluslar arası standartlara uygun çalıştığını, her türlü riskin gözden geçirildiğini, uygulamalarda her türlü iyileştirmelerin sağlıklı bir şekilde yürütüldüğünü gösteriyor. Kalitest’in belgesi 3 yıl geçerli. Ancak sistem gereği her yıl gözetim denetlemesi de gerçekleştiriliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: