İzaydaş'ta Eğitim

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, “sürekli iyileştirme” politikası çerçevesinde kurum içi eğitimlerine ara vermeden devam...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, “sürekli iyileştirme” politikası çerçevesinde kurum içi eğitimlerine ara vermeden devam ediyor. Haziran ayında gerçekleştirilen dört farklı eğitimde, çalışanların iş sağlığı ve güvenliği ile yönetim sistemleri konuları ele alındı.

İZAYDAŞ’ta gerçekleştirilen yönetim sistemleri ile alakalı eğitimin konusu, Kalitest tarafından belgelendirilen ISO 10002 Müşteri Şikâyet Yönetim Sistemi oldu. Sistemin daha etkin yürütülmesi amacıyla düzenlenen eğitim, Entegre Yönetim Sistem Temsilcisi Fahrettin Alp tarafından verildi. Müşteriyle temas halinde olan birim yöneticileri ve çalışanlarının katıldığı eğitimde İZAYDAŞ’ta uygulanmakta olan sistemin işleyişi anlatılırken, müşteri memnuniyetinin önemi, şikâyet yönetiminin müşteri memnuniyetine ve kurumsal gelişime katkısı anlatıldı.

Reklam
Reklam

İZAYDAŞ’taki bir başka eğitim Acil Müdahale Ekipleri’ne yönelik olarak gerçekleştirildi. İnsan Kaynakları birimi tarafından düzenlenen iki günlük eğitimde katılımcılar önce, yangın-patlama gibi acil durumlarda uygulamaları gereken metotlar ve alınacak tedbirler konusunda bilgilerini tazeledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı yetkililerinin sunumu ile gerçekleştirilen “Acil Müdahale Ekipler Eğitimi” başlıklı bu eğitimin uygulama boyutu ise her zaman olduğu gibi sahada gerçekleştirildi.

Acil Müdahale Ekipleri’ne yönelik bir diğer eğitimin başlığı ise “Deprem ve Korunma Yolları” oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Deprem Sismoloji Merkezi yetkililerinin sunumu ile gerçekleştirilen bu eğitimin ardından, ekip üyeleri Sekapark içinde yer alan Sismoloji Merkezi’nde uygulamalı eğitime tabi tutuldu.

İZAYDAŞ’ta gerçekleştirilen bir başka eğitim İşçi Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri kapsamında laboratuvar şefliği çalışanlarına yönelik oldu. “Kimyasal Maddelerle Çalışma ve Ortaya Çıkan Risklerin Değerlendirilmesi” konulu eğitimi, İZAYDAŞ İşyeri Hekimi Dr. Şengül Gülaçtı verdi. Dr. Gülaçtı, kimyasal maddelerle çalışan personelin işlerini hangi metotlarla yürütmesi, insan sağlığına zarar verebilecek nitelikteki maddelerden nasıl korunmak gerektiği ve oluşabilecek risklerin ne şekilde önlenebileceğine yönelik bilgiler verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: