İzcilerden Başkan Zenbilci’ye Teşekkür Plaketi

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, kendini ziyarete gelen ve Adana’da faaliyet gösteren KEŞŞAF Gençlik Spor...

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, kendini ziyarete gelen ve Adana’da faaliyet gösteren KEŞŞAF Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkan ve izcileri, İhsan Çevre ve Gelişim Derneği üye ve gönüllüleri, Akra Fm Adana temsilcileri, Kritik Analitik Düşünme Platformu üyelerini kabul etti.

Başkan Zenbilci kendisini ziyarete gelen KEŞŞAF Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı izci lideri eğitimci Aydın Erdem, Adana İhsan Çevre ve Gelişim Derneği Başkan Yardımcısı eğitimci Hüseyin Doğan, Kritik Analitik Düşünme Platformu ve Akra Fm yetkililerine belediyenin sosyal faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Başkan Zenbilci’ye kendilerini kabul ettiği için teşekkür eden heyet üyeleri izcilik çalışması hakkında da bilgi verdiler. Keşşaf Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü'nün geçtiğimiz günlerde Türkiye genelinde 77 il ve 257 ilçede 87 bin katılımcısıyla merkezi sistemle gerçekleştirilen Ufka Yolculuk Kültür Yarışması hakkında İzci Lideri Aydın Erdem bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Bu arada Ömer Nasuhi Bilmen’in Büyük İslam İlmihali yarışmasında dereceye girenlere verilecek ödüllere katkılarından dolayı KEŞŞAF Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü adına genç izci Rıdvan Şakir, Başkan Zenbilci’ye teşekkür plaketi takdim etti.

Başkan Ahmet Zenbilci izcileri kabulünde belediye olarak iyinin, güzelin, faydalının, hayırlının hep yanında olduklarını ve olacaklarını belirterek, “Gelecek vadeden gençliğe, sosyal toplum projesinde sorumluluk sahibi duyarlı STK'lara ihtiyaç gün geçtikçe artıyor. Bu anlamda iyi insan yetiştirmede her türlü organizasyonun içerisinde oluyoruz. ‘Ufka Yolculuk Kültür Yarışmasının’ hayırlara vesile olmasını ve böyle güzel organizasyonun devam etmesini arzu ediyoruz” dedi.

İzci lideri Aydın Erdem gençliği "En iyi yatırım aracı " olarak gördüklerini belirterek şunları söyledi:

“Bize güvenen dostlarımızın evlatlarını, yatırımın gereği olarak en iyi insanlar, ülkemize, ailelerine ve millete faydalı, üretken, entelektüel seviyesi yüksek, başkalarına muhtaç olmayan ama fayda veren insanlar olarak yetiştirme çabası içindeyiz. Gençliğin insanlık ailesine fayda verecek liderler olması için gayret sarf ediyoruz. Bu yolda bizden desteklerini esirgemeyen başta çocukların ve gençlerin aileleri olmak üzere duyarlı ve idealist kurum ve kuruluş yetkililerine teşekkür ediyoruz.”

Reklam
Reklam

İhsan Çevre ve Gelişim Derneği Başkan Yardımcısı Hüseyin Doğan da gençler ve ailelerinin maddi ve manevi gelişim ve sorumluluk alanında hizmet sunmaya gayret ettiklerini vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: