İzgioğlu’ndan Tarsus Belediyespor Kulübü'ne Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Tarsus Belediyespor Kulübü Asbaşkanı Hikmet Avşar’ı...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Tarsus Belediyespor Kulübü Asbaşkanı Hikmet Avşar’ı ziyaret etti.

İzgioğlu beraberinde MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı ve MHP Çukurova ilçe Başkanı İbrahim Kara ile birlikte Tarsus Belediyespor Kulübünün ziyaret ederek, Asbaşkanı Hikmet Avşar ile bir süre sohbet ettiler.

İzgioğlu, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Tarsus Belediyesi’ne FIBA Kadınlar Euroleague’ne katılmasında dolayı başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Tarsus’un her geçen modern ve marka bir kent haline geldiğini söyleyen İzgioğlu, “Tarsus, Türkiye’de örnek belediyeler arasında gösteriliyor. Bu da bize ayrı bir gurur veriyor. Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a ve ekibine başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Hikmet Avşar da, İzgioğlu ve arkadaşlarına, verdikleri moral ve destekten ötürü teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz