İZİAD, KOSGEB Kuzey Hizmet Müdürü Akgün'e veda yemeği verdi

KOSGEB Kuzey Hizmet Bölge Müdürü Kazım Akgün, Antalya’ya atanması sebebiyle İzmir İşadamları Derneği (İZİAD)'nin düzenlediği...

KOSGEB Kuzey Hizmet Bölge Müdürü Kazım Akgün, Antalya’ya atanması sebebiyle İzmir İşadamları Derneği (İZİAD)'nin düzenlediği veda yemeğine katıldı. Yemeğe, Akgün'ün yerine getirilin Oğuz Kılınç, Kuzey Hizmet Müdürlüğü uzmanları ve İZİAD üyeleri katıldı.
Burada bir konuşma yapan İZİAD Yönetim Kurulu Başkanı Resül Seçilmiş, uzun süredir KOSGEB ile uyumlu çalışmalar yürüttüklerini belirterek, “Müdürümüz Kazım Akgün’ün, Antalya’daki yeni görevinde de İzmir’deki başarısını katlayarak sürdüreceğine eminim. Şimdiye kadar İzmirli KOBİ’lerin kalkınması ve gelişmesi için her türlü desteği ve yardımı sağlamıştır. Böylesine başarılı bir müdürümüzün, Antalya’da da isminden sıkça söz ettireceğine hiç kuşkumuz yok.” dedi.
Veda yemeği düzenlenmesinin kendisini çok mutlu ettiğini ve duygulandırdığını söyleyen Akgün ise, “KOSGEB desteklerinden faydalanan işyerlerinin sayısı bakımından İzmir, önde gelen şehirlerden biridir. İzmirli sanayici ve işadamlarının ilgisiyle İZİAD’ın bu kapsamdaki çalışmaları büyük önem taşımaktadır. O nedenle Antalya’da da özellikle İZİAD gibi köklü derneklerdeki işadamları ve sanayicilerle büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.
Kuzey Hizmet Bölge Müdürlüğü’ne atanan Kılınç da, “Kazım Akgün Bey, başarılı çalışmalarda bulunarak bayrağı bana teslim etti. Yeni görevimde, İzmirli işadamlarımıza ve sanayicilerimize her türlü katkıyı sağlamaya hazırım.” dedi.
Konuşmaların ardından İZİAD Başkanı Seçilmiş, Akgün ve Kılınç’a plaket takdim etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz