İzmek Kursiyerlerinin Sergi Açılışları Devam Ediyor

İzmit Belediyesi ile İzmit Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde açılan İZMEK kursiyerlerinin eserleri sergilenmeye devam ediyor....

İzmit Belediyesi ile İzmit Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde açılan İZMEK kursiyerlerinin eserleri sergilenmeye devam ediyor. Her gün en az üç mahallenin sergi açılışını gerçekleştiren İzmit Belediyesi son olarak Erenler Mahallesi, Topçular Mahallesi ve Tüysüzler Mahallesi’nde bulunan kurs merkezlerinin sergilerini açtı.

Birbirinden güzel işlerin sergilendiği sergi açılışlarına İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İl Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar, İzmit Halk Eğitim Müdürü Salih Aydın, Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, Topçular Mahalle Muhtarı Naz Hanım Yazar, Erenler Mahalle Muhtarı Yaşar Eker, Tüysüzler Mahalle Muhtarı Selahattin Harata, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İZMEK'in adeta halk üniversitesine dönüştüğünü belirterek, "Bir üniversite gibiyiz 10 bin kursiyerimiz oldu. Halk eğitimle belediyemizin ortak çalışması Türkiye ye örnek bir çalışma oldu. Kadınlarımız kışın kurslarda yazın sergilerde buluşuyor” dedi. Sergilerin özellikle kadınlar tarafından yakından ve ilgiyle takip edildiğini söyleyen İZMEK yetkilileri açılan sergilerin kadınların buluşma yerleri haline geldiğini belirttiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: