İzmir ayakkabı fuarı yarın açılıyor

İZMİR (İHA) - İzmir Fuarcılık A.Ş. (İZFAŞ) tarafından organize edilen Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı yarın Fuar Kültürpark Uluslararası Fuar Alanı 1 Nolu Hol'de açılacak. 17. kez düzenlenecek ve 13 Şubat 2005 tarihine kadar açık kalacak olan fuara, 14 bin metrekare alanda 260 firma katılıyor.

İZFAŞ Genel Müdürü Doğan İşleyen, yurtdışı ve yurtiçinde yapılan yoğun tanıtım çalışmaları neticesinde, Ayakkabı Fuarı'na gelen profesyonel ziyaretçi sayısında artış beklendiğini belirterek, fuar sırasında önemli ticari bağlantıların gerçekleşeceğini belirtti. Doğan İşleyen, "Yurtdışından gelen alıcı grupları ile Türk firmalar arasında önemli ticari bağlantılar kurulmasına aracılık yapan Ayakkabı / Yaz Fuarı'nın, önümüzdeki süreçte uluslararası alanda da üst sıralara yükselmesi hedefimizdir" dedi.
Profesyonel ziyaretçiye yönelik olarak düzenlenecek olan Ayakkabı/Yaz Fuarı'nda, bay-bayan-çocuk ayakkabısı, spor ayakkabı, terlik, çanta, bavul, cüzdan, kemer, model tasarımları, sektörel dernek ve kuruluşlar ile sektörel yayın temsilcileri bulunacak.

Reklam
Reklam

İzmir Ayakkabıcılar Odası, Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (Ege AYSAD), Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu (TUAF) ve sektör temsilcilerinin destekleri ile İzmir Fuarı tarafından "yaz" ve "kış" modelleri olmak üzere senede iki kere organize edilen Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarları her yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısı ile dünya ayakkabı sektörüne hizmet vermeye devam ediyor.