İzmir Ayakkabı/Yaz Fuarı sektörün yüzünü güldürdü

Ayakkabı ve çanta sektörü, yaz sezonunu İzmir’de açtı. Türkiye ayakkabı üretiminin önde gelen firmaları, 5–8...

Ayakkabı ve çanta sektörü, yaz sezonunu İzmir’de açtı. Türkiye ayakkabı üretiminin önde gelen firmaları, 5–8 Ocak 2012 arasında düzenlenen Ayakkabı/Yaz–31. İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı’nda buluştu.
İran ve Azerbaycan’dan gelen yaklaşık 50 kişilik alım heyeti, yeni işbirlikleri için İzmir Uluslararası Fuar Alanı’ndaki Ayakkabı/Yaz Fuarı’nı ziyaret etti. Fuarı ziyaret eden alım heyetlerinin konaklama ve şehiriçi transfer masrafları İZFAŞ tarafından karşılanıyor. Fuarın ilk iki günü ABD, Almanya, Azerbaycan, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Ermenistan, Filistin, Hollanda, Irak, İran, Israil, İtalya, KKTC, Lübnan, Özbekistan, Romanya, Rusya, Suriye ve Yunanistan'dan, yurtiçindense Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bilecik, Bitlis, Bolu, Bursur, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Van, Yozgat ve Zonguldak'tan gelen ziyaretçiler, ayakkabı ve çantaların 2012 ilkbahar yaz modellerini vitrinlerden önce yakından görme, inceleme ve satın alma imkanı buldu. Profesyonel ziyaretçiye ve yerli yabancı ticari alım heyetlerine yönelik fuar, gelecek sezonun ayakkabı ve çanta modasına yönelik ipuçları verdi. 2012 sezonunun yaz modellerinin sergilendiği fuarda, özellikle pembe, bordo ve yeşil renklerin öne çıktığı gözlendi. Babetlerin yerine ise yüksek topuklu ayakkabılar dikkat çekti.
Toplam 15 bin metrekare alanda 146 firmanın katılımıyla düzenlenen Ayakkabı-Yaz 2012, 8 Ocak Pazar saat 19.00’da sona erecek. Fuarda bay, bayan, çocuk ve spor ayakkabı, terlik modelleri, çanta, bavul, cüzdan ve kemer tasarımlarını üreten firmalar yer alıyor. Fuarı, İZFAŞ tarafından İzmir Ayakkabıcılar Odası ve Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği'nin destekleriyle düzenleniyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz