İzmir Bostanlıspor Teniste Çetin'le Atılım Yapacak 

İZMİR, (DHA)- TENİSTE atılıma hazırlanan Bostanlıspor'da başantrenörlük görevine Volkan Çetin getirildi. Uluslararası Tenis Federasyonu'nun (ITF) Fransa ve Almanya'daki eğitim programlarını tamamlayan "Fizik

İZMİR, (DHA)- TENİSTE atılıma hazırlanan Bostanlıspor'da başantrenörlük görevine Volkan Çetin getirildi.
Uluslararası Tenis Federasyonu'nun (ITF) Fransa ve Almanya'daki eğitim programlarını tamamlayan "Fizik antrenörlüğü ve teknik antrenörlük" sertifikalı Çetin ile 5 yıllık sözleşme imzalayan Bostanlıspor'un yaz dönemi çalışmaları 10 Temmuz'da Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesisleri'ndaki kortlarda başlayacak. Eğitim programında elit sporcular ve yeni başlayanlar için farklı olmak üzere modern tenis, fitness, bireysel özel antrenmanlar, fiziksel antrenmanlar, kuvvet, çabukluk, dayanıklılık, koordinasyon, refleks antrenmanları yer alacak.
Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, Roger Federer'in antrenörü Paul Annacone, Venus ve Serena Williams kardeşlerle Maria Sharapova gibi yıldızları yetiştiren Nicholas James Bollettieri, Paul Lefiti, Jill Isaacs, Steafan Sarda gibi dünyanın en önemli antrenörlerinin eğitim programlarına katılan Volkan Çetin'in ekibinde kendisi gibi Avrupa'da eğitim alan antrenör Özgün Doğan'ın da bulunduğunu belirtti, şöyle dedi:
"Tenisin zengin sporu olmadığını geçmiş uygulamalarımızda kanıtladık. Artık tenis oynamak ve öğrenmek isteyenleri Bostanlıspor'a bekliyoruz. Hedefimiz bu sporu bilinçli olarak öğretmek ve teniste yeni şampiyonlar yetiştirmek."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: