İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu: Bu Kanı Durdurun

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Bu mübarek ramazan ayında hemen hergün yine şehit haberleri...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Bu mübarek ramazan ayında hemen hergün yine şehit haberleri alıyoruz, şehit veriyoruz. Ayrım yapmadan tüm siyasilerimize haykırıyorum; bedeli ne olursa olsun lütfen bu kanı durdurun" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Havagazı Fabrikası'nda şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği verildi. Bu yıl 8.'si düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize uzun ve sağlıklı ömür diliyorum. Biraraya geldiğimiz her yemekte içimiz kan ağlıyor. Güneydoğu'da hala şehit veriyoruz, askerlerimiz yaralanıyor. Ben buradan hiçbir ayrım yapmadan tüm siyasilerimize, iktidarıyla, muhalefetiyle tüm siyasilerimize, tüm yöneticilerimize seslenmek istiyorum; siyasi bedeli ne olursa olsun hiçbir bedel 20, 21, 22 yaşındaki bir gencin hayatından daha ağır değildir. Hiçbir bedel can veremez. Bütün siyasilerimiz hep birlikte bu işin bedelini ödeyelim ve bu kanı durduralım. Artık hiçbirimiz dayanamıyoruz, hiçbirimiz tahammül edemiyoruz. Ateş düştüğü yeri çok, çok, çok daha fazla yakıyor. Bu mübarek ramazan ayında yine şehitlerimiz durmadı. Yine şehit verdik. Bu belanın altından ancak 75 milyon tüm vatandaşlarımızın birlik beraberliği çıkar. Yüksek sesle tekrar bağırıyorum; Lütfen ne yaparsanız yapın bu kanı durdurun" dedi.

Reklam
Reklam

İftar yemeğine Türkiye Harp Malulleri Gaziler Dul ve Yetimleri Derneği, Muharip Gaziler Derneği İzmir ve Karşıyaka Şubeleri, Kore Barış Elçilikleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Şehit Polis Aileleri Yardımlaşma Derneği, İzmir Şehit Aileleri ve İnsan Hakları Derneği, Tüm Emniyet Teşkilatı Mensuplardı Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Derneği yönetici ve üyelerinden oluşan bin 600 kişi katıldı. Yemeğe ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel ile CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin de katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz