İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayram Boyunca Toplu Ulaşımda Yüzde 50 İndirim Tarifesi Uygulayacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kurban Bayramı süresince toplu ulaşım araçlarında yüzde 50 indirim uygulayacak. Kurban...

İzmir Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kurban Bayramı süresince toplu ulaşım araçlarında yüzde 50 indirim uygulayacak. Kurban Bayramı’nda İzmirlilerin daha küçük maliyetlerle ulaşımını sağlayabilmek amacıyla toplu ulaşım araçlarında yüzde 50 indirim kararı alan İzmir Büyükşehir Belediyesi, sefer sayılarını da artıracak. Büyükşehir, Bayram süresince kabristanlara da 'ücretsiz' otobüs seferleri düzenleyecek.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oybirliği ile alınan karara göre, yüzde 50 indirim uygulaması belediyeye ait toplu taşıma araçlarında, bayram süresince kent kartlı binişlerde geçerli olacak. Havaalanı seferi yapan otobüsler ile 'Baykuş' seferler ve 3-5’lik kartlar ise yüzde 50’lik indirimden yararlanamayacak. Ayrıca İzmir dışına gidecek olan yolcular için Otogar bağlantılı hatlara ilave yapılacak.

Reklam
Reklam

ESHOT, bayram boyunca; Karabağlar Kabristanı (Hareket: Bahribaba otobüs peronları), Yeşilyurt Kabristanı (Hareket: Bahribaba otobüs peronları), Soğukkuyu- Doğançay ve Örnekköy Kabristanları (Hareket: Karşıyaka İskele önündeki otobüs peronları), Bornova eski ve yeni Kabristanları (Hareket: Gümrük - Şehit Fethi Bey Bornova otobüs peronları), Hacılarkırı Kabristanı (Hareket: Gümrük - Şehit Fethi Bey Bornova otobüs peronları), Buca eski ve yeni Kabristanları (Hareket: Şirinyer Aktarma Merkezi), Balçova Kabristanı (Hareket: Fahrettin Altay Aktarma Merkezi), Aşağı Narlıdere Kabristanı'na (Hareket: Fahrettin Altay Aktarma Merkezi) ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: