İzmir Büyükşehir Belediyesi'ndeki Yolsuzluk Iddiası Davası

İZMİR (A.A) - TMMOB İzmir Koordinasyon Kurulu Sekreteri Ferdan Çiftçi, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ndeki yolsuzluk iddiasına yönelik davada tutuklananlar ve yargılananların,

İZMİR (A.A) - TMMOB İzmir Koordinasyon Kurulu Sekreteri Ferdan Çiftçi, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ndeki yolsuzluk iddiasına yönelik davada tutuklananlar ve yargılananların, 4 milyon İzmirlinin iradesini temsil ettiğini savundu.

TMMOB İzmir Koordinasyon Kurulunca İzmir Büyükşehir Belediyesi'ndeki yolsuzluk iddiasına yönelik davada tutuklananlar ve yargılananlara destek amacıyla düzenlenen eylemde, İzmir Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan grup, hükümet aleyhine sloganlar attı.

Grup adına açıklama yapan TMMOB İzmir Koordinasyon Kurulu Sekreteri Ferdan Çiftçi, özel yetkili mahkemelerin, siyasi iktidara muhalif tüm kesimleri ezmenin fiili aracı olarak kullanıldığını iddia etti.

Reklam
Reklam

"Hapsedilenler ve yargılananlar, 4 milyon İzmirlinin iradesini temsil ediyor" diyen Çiftçi, yargılananlara destek vermek için 5 Temmuz'daki davada İzmir Adliyesi önünde olacaklarını bildirdi.

Muhabir: Emre Umurbilir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: