İzmir Büyükşehir muhtaçlara Ramazan Bayramı yardımı yapacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı'nda yardıma muhtaç yaşlılar, engelliler, şehit aileleri ve gazilerle dar gelirli...

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı'nda yardıma muhtaç yaşlılar, engelliler, şehit aileleri ve gazilerle dar gelirli 48 bin aileye, 150’şer lira para yardımı yapacak. Ayrıca 40 bin aileye erzak paketi verilecek.
Nakit yardımdan yararlanacak ailelere bir mektup gönderilecek. Bu kişiler "www.izmir.bel.tr" internet sitesinden isimlerini kontrol ederek, Vakıfbank’ın herhangi bir şubesinden, isimlerine açılan hesaptan kimlik numaralarıyla parayı çekebilecek. Ödemeler, bayramdan yaklaşık bir hafta önce yapılacak. Belediye ekiplerce ihtiyaç sahiplerinin evlerine teslim edilecek gıda paketlerinde ise dört kişilik bir ailenin üç aylık ihtiyacını karşılayacak miktarda malzeme bulunacak. Bu ay sonunda dağıtılmaya başlanacak paketler, birinci kalite ürünlerden gıda mühendisleri denetiminde ve üniversiteden analiz raporu alınarak hazırlanacak.
Belediye, geçen yıl Ramazan Bayramı’nda da yaklaşık 50 bin aileye 150’şer lira nakit ve 40 bin aileye erzak yardımı yapmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz