İzmir derbisini Karşıyaka kazandı

Bank Asya 1. Lig'de İzmir derbisini kazanan taraf olan Karşıyaka'nın Teknik Direktörü Mustafa Uğur, istikrarlı...

Bank Asya 1. Lig'de İzmir derbisini kazanan taraf olan Karşıyaka'nın Teknik Direktörü Mustafa Uğur, istikrarlı çıkışlarının devam etmesi için önem bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Zorluk derecesi yüksek olan müsabakaya iyi başlamadıklarını ancak golü bulduktan sonra kontrollü oynadıklarını ifade eden Uğur, "Sonuçta bu önemli müsabakayı kazandığımız için çok mutluyuz, camiamıza hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Karşıyakalı futbolculardan Erhan da, derbiye güzel başlayıp, iyi bir zamanda golü bulduklarını belirtti. Erhan, galibiyeti Karşıyakalı taraftarlara hediye ederek, "Kazandığımız için çok mutluyuz. İzmir'deki büyüklüğü yine bu maçta belli ettik. Karşıyaka'nın daha büyük olduğunu taraftarlarımıza gösterdik." dedi.

Reklam
Reklam

Karşıyaka'nın galibiyet golünü atan Cihan ise, derbinin ve aldıkları 3 puanın camialarına hayırlı olmasını diledi. Cihan, Göztepe karşısındaki alınan galibiyetin gelecek haftalar için bonus olduğunu da belirtti.

Göztepe Teknik Direktörü Cihat Aslan ise, acemice gol yiyerek maçı kaybettiklerini belirterek galip gelen rakipleri Karşıyaka'yı kutladı. Aslan, maç sonrasında Göztepe tribünlerinde çıkan olaylar için üzüntülü olduklarını söyledi.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Göztepe traftarları tribünlerdeki koltukları sökerek ateşe verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz