İzmir Devlet Senfoni Orkestrası, Sart Antik Kentinde Konser Verdi

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası, Manisa’nın Salihli ilçesindeki Sart antik kentinde bir konser verdi. Konseri Manisa...

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası, Manisa’nın Salihli ilçesindeki Sart antik kentinde bir konser verdi. Konseri Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Sart Belediye Başkanı Ali Güngör, Kültür ve Turizm İl Müdürü Erdinç Karaköse, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Taş, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Metin Şahin ve çok sayıda vatandaş dinledi.

Vali Daşöz, konserin Sart'ın tanıtımına büyük katkı sağlayacağını belirterek, “Hepimiz, Manisa'nın çok önemli bir turizm potansiyeline sahip olduğunu biliyoruz. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Manisa'yı 15 marka kentten biri ilan etti. Bu tür organizasyonlarla Manisa'nın tanıtımı devam edecek.” dedi. Kaymakam Peynircioğlu da konserin Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın girişimleriyle düzenlendiğini, yaz dönemi boyunca Ege Bölgesi'ndeki antik kentlerde tekrarlanacağını bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: