İzmir Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Kaplan: "Tüm Sporseverleri Sanica Boru Elazığspor-Fenerbahçemüsabakasını Izlemeye Davet Ediyorum"

İZMİR (A.A) - İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, "Tüm sporseverleri Sanica Boru Elazığspor-Fenerbahçe müsabakasını izlemeye davet

İZMİR (A.A) - İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, "Tüm sporseverleri Sanica Boru Elazığspor-Fenerbahçe müsabakasını izlemeye davet ediyorum" dedi.

Kaplan, yaptığı yazılı açıklamada, sezon öncesinde oynanan Galatasaray-Lazio müsabakasını en iyi şekilde oynanmasını sağladıklarını, Atatürk Stadı'nın İzmir'de bulunmasının çok önemli olduğunu belirtti.

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) uygun gördüğü bütün organizasyonlara talip olduklarını kaydeden Kaplan, "Ramazan Bayramı öncesi gerçekleştirilecek olan Sanica Boru Elazığspor-Fenerbahçe müsabakası için stadımızın zemini iyi durumda, hava şartları da uygun olacak. Tüm sporseverleri bu güzel müsabakayı izlemeye davet ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan 18 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45'te oynanacak karşılaşma için stat kapılarının saat 16.00'da açılacağı bildirildi.

Muhabir: Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: