İzmir için tehlike çanları

İzmir Gümüşhaneliler Derneği Yönetim kurulu üyesi Cevdet Uçan, CHP'li belediyelerin İzmir'de sınıfta kaldığını söyledi.

Ege Karadenizliler Federasyonu ve İzmir Gümüşhaneliler Derneği Yönetim kurulu üyesi Cevdet Uçan, CHP'li belediyelerin İzmir'de sınıfta kaldığını söyledi.

Uçan, ulusal medyaya yansıyan CHP'li belediyelerle ilgili şikayetlerin her geçen gün artarak devam ettiğini söyledi. İktidar partisinin İzmir'de fırsat kolladığını savunan Uçan, böyle giderse, bu anlayış devam ederse CHP İzmir'i de kaybedecek diye konuştu.

KOCAOĞLU GÖREVİ TAŞIYAMADI Partili belediyelerin ve İzmir halkının İzmir büyükşehir belediye başkanı Aziz Kocaoğlu hakkında sıkıntılarını dile getiriyor diyen Uçan, kendisi bir ilçe belediye başkanı olarak kalsaydı daha iyi olurdu, sanırım İzmir büyükşehir belediye başkanlığı görevi sayın Kocaoğlu'na büyük geldi, ağırlığı taşıyamadı dedi.

Reklam
Reklam

AK PARTİ'NİN İNCE PLANI 2014 yerel seçimleri öncesi iktidar partisi AKP'nin bu tabloyu göz önünde bulundurarak, gizli bir operasyon içerisinde çalışmalarını yürüttüğünü kaydeden Uçan, iktidarın hedefi belli başlı ilçe belediye başkanlıklarını kısa sürede kazanmak kendileri yakın çevrelerine ifade etiklerine göre bu aşamanın ardından İzmir Büyükşehir belediyesi çok kısa süre içerisinde AKP'nin eline geçecek, partililer kendilerini bu davaya inandırmışlar diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz