İzmir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Mehmet Özkan'dan Veda

İzmir'in yedi yıl üç ay boyunca sağlık kaptanlığını yürüten Op. Dr. Mehmet Özkan, Aydın İli...

İzmir'in yedi yıl üç ay boyunca sağlık kaptanlığını yürüten Op. Dr. Mehmet Özkan, Aydın İli Kamu Hastaneleri Birliği'ne Genel Sekreter olarak atandı.

Yeni görevine atanması nedeniyle buruk bir sevinç yaşayan Op. Dr. Özkan, birlikte çalıştığı İzmir İl Sağlık Müdürlüğü personeliyle vedalaştı. Görev süresince hizmet verdiği mesai arkadaşlarıyla tek tek helalleşen Özkan, "Görevimi layıkıyla yerine getirmeye çalıştığıma inanıyorum. İzmir İl Sağlık Müdürlüğü çok iyi işlere imza attı. Sağlıkta dünya standartlarına ulaşan İzmir, birbirine inanan ve güvenen bir ekibin çalışmalarıyla bu başarıyı yakaladı" diye konuştu.

Reklam
Reklam

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Yönetim Kademesi ve tüm çalışanları Aydın İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mehmet Özkan’a yeni görevinde başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: