İzmir ile Volgograd "kardeş" oldu

Kocaoğlu, Volgograd ile İzmir arasında oluşturulan "kardeş kent" protokolüne imza attı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Rusya'nın Volgograd şehrinden gelen heyeti ağırladı, iki kent arasında oluşturulan "kardeş kent" protokolüne imza attı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, İzmir ile Volgograd arasındaki kardeş kent protokolünün imzası için kente gelen Rus heyetin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu makamında ziyaret ettiği belirtildi.

Rus heyetin Volgograd Belediye Başkanı Roman Grebennikov'un imzaladığı protokolü İzmir'e getirdiği protokolü imzalayan Kocaoğlu, ''Attığımız imzanın her iki kente ve ülkeye hayırlar getirmesi; kültürel ekonomik ilişkilerin daha da kenetlenmesi ve ileri gitmesini, iki kent halkının mutluluğu için yeni fırsatlar doğurmasını diliyorum'' diye konuştu.

Reklam
Reklam

Volgograd Merkezi Bölge Belediye Başkanı Vladimir Sobakar da iki kent arasındaki ilişkilerin ''İzmir'in havası gibi sıcak sürmesi'' dileğinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz