İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (ikçü) Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastahanesi'ne Ödül

İzmir Kâtip Çelebi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Behzat Özkan, Sağlık Yönetimi...

İzmir Kâtip Çelebi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Behzat Özkan, Sağlık Yönetimi ve Derneği'nin (SAYED) 17-21 Ekim tarihleri arasında Antalya'da düzenlediği '4. Ulusal Sağlık Kurultayı'nda, 2012'nin En İyi Başhekimi ödülüne layık görüldü. 2012 yılının en iyi başhekim ödülüne layık görüldü. Ödülü başhekim adına alan Başhekim Yardımcısı Eşref Okunakol, "Bu anlamlı ödülü tüm hastanemiz adına alıyorum" diye konuştu.

Kurutlayda, sağlık hizmeti sunumunda sağlık yöneticilerinin uygulamada karşılaştıkları sorunların ve çözüm önerileri masaya yatırıldı; sağlık sisteminin geleceğini şekillendirecek politikaların oluşturulması konusunda uzmanlar tarafından görüşler ortaya konuldu.

Reklam
Reklam

SAYED tarafından düzenlenen kurultaya, sağlık hizmeti sunumuna yön veren; Sağlık Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu, Kamu İhale Kurumu, Sayıştay, Hazine Müsteşarlığı, Üniversiteler, özel sağlık sigorta kuruluşları, medikal sektör kuruluşları ve ilgili diğer kurumların üst düzey yöneticileri ile tüm kamu ve özel sektör sağlık yöneticileri de katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: