İzmir Orman Bölge Müdürlüğü Ücretsiz 30 Bin Fidan Dağıtıyor

Dünya Ormancılık Günü ve Ormancılık Haftası kapsamında İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, şehirdeki büyük alışveriş merkezlerinde...

Dünya Ormancılık Günü ve Ormancılık Haftası kapsamında İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, şehirdeki büyük alışveriş merkezlerinde ücretsiz fidan, orman konulu kitap, broşür ve afiş dağıtıyor. Dört gün boyunca sürecek faaliyet, ilk günden büyük ilgi gördü.

Dağıtımların ilkini Çiğli Kipa Alışveriş Merkezi'nde yapan Orman Bölge Müdürlüğü, 2 bin fidan 2 saatte bitince 2 bin tane daha getirdi. Faaliyete katılan İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, ormanın ve ağacın önemini vurgulayarak, İzmirlilerin fidan ve ağaç bilincini her zaman gösterdiğini söyledi. Kurdukları stantta sadece fidan değil, ormanların faydaları konusunda afiş, broşür ve kitaplar da dağıttıklarını ve bilgi verdiklerini belirten Aydın, özellikle çocukların ilgisinin kendilerini mutlu ve umutlu kıldığını ifade etti. İbrahim Aydın ayrıca alışveriş merkezleri yöneticilerine de kapılarını açıp destek oldukları için teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Fidan dağıtımları 23-24 Mart saat 14.00-17.00 arası Çiğli Kipa, 26-27 Mart saat 12.00-15.00 arası Gaziemir Optium’da yapılacak. Ücretsiz olarak yaklaşık 30 bin adet defne, adaçayı, zakkum, mazı ve servi fidanları dağıtılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: