İzmir Rota Koleji'nde Onur Dağ Kaldı

İZMİR, (DHA)- BASKETBOL Erkekler Bölgesel Ligi'ndeki İzmir temsilcilerinden Rota Koleji, Onat Eroğuz'dan sonra iç transferde Onur Dağ'la da sözleşme imzaladı. Geçen

İZMİR, (DHA)- BASKETBOL Erkekler Bölgesel Ligi'ndeki İzmir temsilcilerinden Rota Koleji, Onat Eroğuz'dan sonra iç transferde Onur Dağ'la da sözleşme imzaladı.
Geçen sezon sergilediği performansla teknik heyetin beğenisini kazanan Onur, 2010-2013 yılları arasında Aliağa Gençlik'te, daha sonra da Bornova Belediyespor, Bossan ve Yıldızlarspor'da görev yaptı.
Rota Koleji Basketbol Şube Müdürü İlker Duru, "Önceliği iç transfere verdik ve bize katkı sağlayan oyuncuları kadromuzda tutmaya çalışıyoruz. Onur Dağ da bu oyunculardan biri. Gelecek sezon takıma daha çok katkı sağlayacağına inanıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: