İzmir Şehit Aileleri Derneği Çanakkale Şehitleri Için Lokma Döktürdü

Çanakkale Zaferi'nin 98. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla İzmir Şehit Aileleri İnsan Hakları ve...

Çanakkale Zaferi'nin 98. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla İzmir Şehit Aileleri İnsan Hakları ve Yardımlaşma Derneği, Konak Meydanı'nda 6 bin kişilik lokma döktürdü. Lokma dağıtımında bir basın açıklaması yapan Dernek Başkanı Yavuz Alphan, “Bedir'de, Çanakkale'de, İstiklâl Harbi'nden bugüne kadar her yerde vatan için, din için, ezan için, bayrak için şehit olanların ruhlarına lokma döktürüyoruz.” dedi.

ÜLKE GENELİNDE 253 BİN HATİM OKUNDU

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ülke genelinde 253 bin hatim okutulduğunu belirten Alphan, "Bugün Hisar Camisi'nde duası yapılacak. 253 bin şehit için yine İzmir’in 30 ilçesinin merkez camilerinde Mevlit okutulup lokma dökülecek. Biz de şehit aileleri olarak, Orkide’nin de katkılarıyla bütün şehitlerimiz için lokma döktürüyoruz, Allah kabul etsin." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Orkide Yağları Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Ercan Erol ise, “Orkide, her konuda olduğu gibi 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde de üzerine düşen duyarlılığı göstermektedir. Üçüncüsü düzenlenen lokma döktürme organizasyonunu gelenekselleştireceğiz. Her yıl 5 bin kişilik döktürülen lokma, bu yıl 10 bin kişiye yükseltildi. Bizler de şehitlerimizi anmak ve zaferlerini unutmadığımızı göstermek için İzmir Şehit Aileleri İnsan Hakları ve Yardımlaşma Derneği ile lokma döktürerek andık." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: