İzmir Süper Amatör Lig

İzmir Süper Amatör Lig B grubunda 8. hafta mücadelesinde Ödemiş Belediyespor, konuk ettiği Karabağlarspor ile...

İzmir Süper Amatör Lig B grubunda 8. hafta mücadelesinde Ödemiş Belediyespor, konuk ettiği Karabağlarspor ile 1-1 berabere kaldı. İddiasız rakibi önünde ilk yarıyı geride kapatan Ödemiş’in golü 90+3’te Erçin’in ayağından geldi. Bu sonuca karşın Konak Belediye’nin puan kaybetmesiyle Ödemiş üçüncülüğe yükseldi, lider Narlıdere ile arasındaki fark ise 5 puana yükseldi.

Saracoğlu Stadı’ndaki karşılaşmanın ilk yarısı pozisyon yönünden oldukça kısır geçti. Beraberliğe razı bir görüntü sergileyen konuk ekip oyunu daha çok yarı sahasında kabul ederken, Ödemiş ise bir türlü gol pozisyonu üretemedi.

Reklam
Reklam

45+2’de ani gelişen Karabağlar atağında Kaan’ın ara pasında savunmadan kurtulan İbrahim, plase bir vuruşla topu Ödemiş ağlarıyla buluşturarak ilk yarının sonucunu (0-1) belirledi.

İkinci yarıda daha çok rakip yarı alanda gol arayan Ödemiş yine net pozisyon bulamadı. 61. dakikada kullanılan köşe atışında Ömer topu Karabağlar ağlarına gönderdi, ancak hakem kaleci Hasan’a faul yapıldığını belirterek golü iptal etti. 83. dakikada Cihat sağ çaprazdan harika vurdu, kaleci Hasan aynı güzellikle çıkardı. Dönen topu Hakan tamamladı, yardımcı hakemin ofsayt bayrağı nedeniyle bu vuruş da gol değeri kazanmadı.

Son dakikalara doğru baskısını artıran Ödemiş Belediyespor, aradığı golü ancak 90+3. dakikada bulabildi. Sol kanattan ceza alanına giren Yunus’un pasında arka direkte bomboş kalan Erçin, çok rahat bir vuruşla Karabağlar ağlarını gördü ve maçın skorunu 1-1 olarak belirledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: