İzmir Ticaret Odası (ito) İzmir'in Sağlık Turizminden Daha Fazla Pay Alması İçin Harekete Geçti

İzmir Ticaret Odası, EXPO 2020 sürecinde İzmir’de sağlık turizminin gelişimi için sektörün önemli isimlerini bir...

İzmir Ticaret Odası, EXPO 2020 sürecinde İzmir’de sağlık turizminin gelişimi için sektörün önemli isimlerini bir araya getiriyor. Alternatif turizm alanları arasında yükselen bir trend olan sağlık turizminden İzmir’in daha fazla pay alabilmesi için çalışmalarını sürdüren İTO, 'Sağlık Turizminde Küresel Trendler ve Başarı Hikayeleri' konulu bir toplantı düzenleyecek.

İzmir'in sağlık turizminde sahip olduğu potansiyelin ortaya çıkarılması amacıyla düzenlenen ve 20 Eylül Perşembe günü İTO'da gerçekleştirilecek toplantıda, İzmir'in uluslararası düzeyde bir sağlık destinasyonu haline getirilmesi ve markalaşması için neler yapılabileceği masaya yatırılacak.

Reklam
Reklam

İzmir'in potansiyelini en iyi şekilde kullanmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirten İTO Başkanı Ekrem Demirtaş, "İzmir, sağlık turizminde uluslar arası bir destinasyon haline gelebilecek potansiyele sahip. Bu alanda, dünyadaki trendleri ve başarılı modellerini takip ederek potansiyelimizi en iyi şekilde kullanmalıyız” diye konuştu.

İTO'nun İzmir’in sağlık turizminin gelişimi için çok önemli bir adım attığına dikkat çeken İTO Meclis Üyesi Veysi Öncel, "Toplantıya çok önemli isimleri davet ettik. Bu isimler, kendi alanlarında dünyanın en önemli ve sağlık turizminde büyük girdileri olan kuruluşların temsilcileri. Can kulağıyla dinleyip İzmir’de neden bunların olmadığını hepimizin kendimize sorması gerekir. Bu toplantı, sektörün geleceği için, özellikle de EXPO sürecinde çok daha fazla önem taşımakta. Sağlık turizmi ile ilgili herkesin bu toplantıya katılmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: