İzmir Torbalı Beşiktaşlılar Derneği’nden Fikret Orman’a Ziyaret

İzmir Torbalı Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Övünç Demir ve dernek üyeleri, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ı...

İzmir Torbalı Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Övünç Demir ve dernek üyeleri, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ı ziyaret etti.

Başkan Fikret Orman, İzmir Torbalı Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Övünç Demir ve dernek üyelerini Akaretler’deki kulüp binasında ağırladı. Sıcak bir ortamda geçen ziyarette Başkan Fikret Orman, “Beni havaalanında karşıladılar ve konuk ettiler. Ziyaretimde mutlu insanlar gördüm ve hayatımda unutamayacağım bir anı oldu” dedi.

Sayman-Mali İşler Komitesi Üyesi Berk Hacıgüzeller ve Genel Koordinatör Levent Çifter’in de bulunduğu ziyarette, Başkan Fikret Orman’a Dernek Başkanı Övünç Demir tarafından plaket verildi. Ziyaret sonunda Fikret Orman, dernek üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: